divendres, 24 d’agost del 2012

No me'n record. Capítol 15


Les Barbies


Avui tenc ganes de regirar calaixos i armaris, de posar mà a totes les antigalles que guard a casa. Cridaré el meu fill. Quan em passa, ell diu, la vena pel cap ve a cercar-me i m’acompanya a ca nostra. Perquè jo visc a una altra “ca nostra” molt gran amb molts de companys i companyes però tenc ca nostra petita, de tota la vida, ara està tancada, no hi viu ningú, però jo hi vaig de tant en tant a fer una ullada, vull veure si tot està com ho vaig deixar, com vull que estigui, malgrat no hi visqui, és ca nostra, de tota la vida.

No me'n record. Capítol 14


No m’agrada l’olor de tardor

No m’agrada l’olor de tardor, sempre em duu cap a camins de melangia.
No hi puc fer més, mirau, no sé amb quin fet trist la tenc associada, no me’n record; però, aquella olor de mes d’octubre actua sobre mi d’una manera quasi maligna, em fa sentir malament.
Tenc recursos, però, per combatre el dolor de l’olor. Quan m’arriba aquell baf agre de garrover, de dies curts i grisos, llavors trec les capsetes de colors.

No me'n record.Capítol 13


Les residències

Les cases anomenades residències són necessàries perquè, ja em direu, com podem viure quan ja no tenim capacitat per fer totes les feines de la casa, ni el menjar, ni netejar com Déu mana, ni anar a comprar ...
Com ho podem fer?
Com es feia abans? No me’n record.